Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
Home
Christian Education
Communications
Culture
Liturgical Music
Stewardship
SOTAYA
Youth Ministry
Clergy Healthcare
ВЕСТИ И ДЕШАВАЊА - петак, 8 март 2013 године

ПОМОЗИМО ЛЕЧЕЊЕ СВЕШТЕНИКА ВЛАДИМИРА ЖИВКОВИЋА

English

Свети архијерејски синод у Београду упутио је молбу свим епархијама Српске православне цркве да узму учешћа у прикупљању финансијских средстава за једног од наше браће у Христу, о. Владимира Живковића, који је диагностициран са акутном леукемијом и сада се налази на лечењу у Немачкој. Отац Владимир је 34 године стар и свештеник је у Епархији сремској, у јурисдикцији Његовог Преосвештенства епископа Василија.   

Познато је да болест рака изазива емоције и доводи до стреса. Трошкови лечења су изузетно велики што и те како утиче на психичко стање дотичног, тј. појачава стрес.
  Апелујемо на вас, ваше црквене управе, ваше парохијане да дате прилоге да би се платили трошкови лечења о. Владимира.   

Молимо вас да објавите овај вапај за финансијску помоћ вашим парохијанима, недељом после свете Литургије, укључите у ваше билтене и електронска саопштења. Све прикупљене прилоге за ову сврху доставите вашој Епархији  (Memo: Humanitarian Fund).  Молимо да доставите прилоге до 22. марта 2013. године.   

Такође вас молимо да се молите Богу за опоравак о. Владимира.   

Захваљујемо за објављивање овог апела и прикупљање финансијских средстава.
Official website of the Central Church Council of the Serbian Orthodox Church in America and Canada. Any reproduction of content from this site must be quoted in its entirety with the source cited. ©2016.  All rights reserved.
Powered by Orthodox Web SolutionsHome | Back | Print | Top